top of page

pH-tasapaino pähkinänkuoressa

pH-tasapaino kuuluu ihmiselimistön keskeisiin säätelyjärjestelmiin. Sen tehtävänä on ensisijaisesti pitää veren elintärkeä pH-arvo vakiona, mutta samalla huolehtia myös kehon muiden alueiden happo-emästasapainosta. Kun pH-tasapainomme on kunnossa, toimii ruoansulatuksemme paremmin ja aineenvaihduntamme tehokkaammin. Elimistön liian hapan pH aiheuttaa mm. väsymystä, vaikeuksia painonhallinnassa, häiriöitä ruoansulatuksessa ja voi tuntua lihaksissa jäykkyytenä ja voimattomuutena. pH-tasapainoon vaikuttavat ruokavaliomme, elämäntapamme ja erilaiset sairaudet.

11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

pH-tasapaino kuuluu ihmiselimistön keskeisiin säätelyjärjestelmiin. Kun pH-tasapainomme on kunnossa, toimii ruoansulatuksemme paremmin ja aineenvaihduntamme tehokkaammin. Elimistön liian hapan pH aiheuttaa mm. väsymystä, vaikeuksia painonhallinnassa, häiriöitä ruoansulatuksessa ja voi tuntua lihaksissa jäykkyytenä ja voimattomuutena.

noah-boyer-mXz8dKrpO8w-unsplash.jpg
11062b_fd5c21cdc57f4b19b00f8ec0988396fe_

Section Title

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

olga-o-1nrY9CLAGcI-unsplash.jpg
bottom of page