ImmuCredit™

Spirulinauutekapseli vahvistamaan kehon vastustuskykyä

ImmoCredit_kapselit_vasen_1020

Tehokasta tukea vastustuskyvylle - tutkitusti!

Kiire ja stressi laittavat elimistösi immuunipuolustuksen lujille. Myös nauttimasi ravinto ja ravintolisät vaikuttavat sen toimintaan. Usein uusiutuvat flunssat ja tulehduskierteet ovat merkki puolustusmekanismiesi pettämisestä.

Ota avuksesi ImmuCredit™, se on 100% luonnollinen.

Immucredit vaikuttaa elimistösi immuunipuolustukseen imeytymällä kehon käytettäväksi suoliston kautta, joten se on erityisen maksaystävällinen. Immucredit ei altaissa viljeltynä myöskään sisällä leville tyypillistä jodia. Arthospira plantensis-levän tarkat kasvatus-, keräys- ja uuttamismenetelmät takaavat Immucreditille ominaisen standardoidun bioaktiivisuuden.

ImmoCredit_kapselit_vasen_1020

Kenelle?

ImmuCredit sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa immuunipuolustustaan!

Alkuperäinen Immulina®.

Jälleenmyyjät

ImmuCreditiä myyvät terveyskauppaketjut, hyvinvarustetut apteekit ja muut yksittäiset terveyskaupat. ImmuCreditiä on saatavilla muun muassa seuraavista liikkeistä. Etsi ketjusi lähin myymälä alla olevista linkeistä tai tilaa tuote verkkokaupasta suoraan kotiisi.

Ravintosisältö

Standardoitu spirulinauute (Arthrospira platensis), riisijauho, kapselin kuori: kiinteyttämisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 kapselia)

Spirulinamikroleväuutetta (mg), 400*

* = vastaa 3000 mg kuivattua spirulinaa