top of page
Yoga Natur_1920x1920.jpeg

MikroVeda®

MikroVeda® LIFE on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria. Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa.

Maitohappobakteerit

Useat maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen suoliston normaaliflooraan. Maitohappobakteerit edistävät terveyttä monitavoin. MikroVeda® LIFE:n maitohappobakteerit hellivät suolistoa ja vahvistavat vastustuskykyä. Ne ylläpitävät tervettä bakteerikantaa lääkekuurien yhteydessä ja matkoilla. Maitohappobakteerit ovat avuksi myös, kun maito tai vilja ei sovi.

MikroVeda® LIFE:n maitohappobakteerit edistävät myös ravintoaineiden imeytymistä. Maha-suolikanavassa MikroVeda® LIFE:n maitohappobakteerit tuottavat vitamiineja (mm. biotiinia, foolihappoa ja K-vitamiinia), entsyymejä, antioksidantteja, luonnon antibioottisia aineita ja aminohappoja.

MikroVeda® MAITOHAPPOBAKTEERIEN HISTORIA

Useiden tutkijoiden tiimi löysi tehokkaat mikrobit ja niiden monet suotuisat terveysvaikutukset yli 30 vuotta sitten Japanissa. Tutkimus aloitettiin 1960-luvulla, ja 1980-luvun alussa japanilaiset tutkijat kehittivät geneettisesti muuntelemattomista maaperästä ja kasveista löytyneistä mikrobeista seoksen, joka sisälsi tehokkaita maitohappobakteereita. Aluksi niitä pidettiin vaihtoehtona maatalouden kemikaaleille, ja jopa saastunutta maaperää voitiin elvyttää viljelykuntoon näiden mikrobien avulla.

1982 tästä mikrobiseoksesta kehitettiin ihmisille tuote, maitohappobakteerivalmiste MikroVeda® LIFE. 

Kopio Kopio mikroveda uusi facekoko.png
anatomy-160524-1-600x500xc.png

kuvitus: MikroVeda.de

MikroVeda® tuoteperhe nyt Suomessa!

Suoliston hyvinvointi alkaa nyt suusta! 

Olemme tuoneet Suomen markkinoille Euroopan menestystuotteen, MikroVeda M33+ suusuihkeen. Tiedämme suoliston terveydellä olevan monia suotuisia vaikutuksia muuhunkin elimistöön, kuten aivojen toimintaan, sydämeen, mielialaan jne. Suusuihkeellamme voi aloittaa suoliston terveyden vaalimisen jo ruoansulatuskanavan alkupäästä. Lue lisää blogistamme, ja tutustu MikroVeda tuoteperheeseen viereisestä kuvasta.

7.png
M33+ mundspray_edited.png
MikroVeda LIFE PUR
MikroVeda® -blogi
Yoga Natur_1920x1920.jpeg

MikroVedan holistinen maailman katsomus huolehtii ympäristöstä ja luonnosta aina missä mahdollista. Raaka-aineemme ovat sertifioitua luomulaatua Pakkauksissa suosimme rPETiä, lasia, uudelleen kierrätettäviä pahvipakkauksia sekä muovitonta teippiä.

bottom of page