top of page

Nautitaan joulusta täysin rinnoin

Jouluun kuuluu perinteisesti runsaasti hyvää ruokaa ja aterioilla nautitaan usein myös juhlajuomaa. Näin pitääkin olla ja vielä hyvällä omallatunnolla! Ruoansulatuksemme on kuitenkin pyhinä melkoisen paineen alla, ja talven juhlakausi kestää monella viikkoja – aina ensimmäisistä pikkujouluista uuteen vuoteen. Jottei uutta vuotta tarvitsi aloittaa epämiellyttävässä pöhnässä tai turvotuksesta kärsien, on järkevää tukea ruoansulatuksen toimintaa ajoissa, juuri silloin kun se lisäapuja tarvitsee.Kaikkihan meistä tietävät järkevät ateriakoot ja perinteisen lautasmallin, riittävän vedenjuonnin tärkeyden sekä kaipaavat pientä happihyppelyä päivittäin. Mitä muuta kannattaa pitää mielessä, jotta olo pysyy hyvänä myös juhlakaudella?

Joulun aikaan nautitaan yleensä aika erilaista ravintoa perusarkeen verrattuna: hiilihydraattia saadaan ekstrareilusti esimerkiksi laatikkoruoista, leivonnaisista, suklaasta ja muista makeisista. Samoin kovaa rasvaa sekä lihajalosteita syömme jouluisin arkea reilummin. Alkoholiakin kuluu juhlapyhinä ehkä totuttua reippaammin.


Suoliston mikrobitasapainoa kannattaa toki rikastuttaa ympäri vuoden, mutta maitohappobakteerien kuuriluontoinenkin käyttö kannattaa. Valitse koostumukseltaan mahdollisimman laajakirjoinen ja mieluusti nestemäinen tuote, jossa bakteerit säilyvät elävinä. Tällöin ne kykenevät selviytymään elinvoimaisina ja tehokkaina vatsahappojen vaikutuksesta huolimatta sekä tämän jälkeen kiinnittymään optimaalisesti suoliston limakalvoille ja vielä lisääntymään suolistossa. MikroVeda-sarjan luomulaatuiset LIFE PUR ja LIFE ovat markkinoiden tehokkaimpia suoliston hyvinvointia tukevia maitohappobakteerivalmisteita peräti 33 maitohappobakteerikantansa voimin. LIFE PUR sisältää lisäksi lakkakääpää sekä viinirypäleensiemenuutetta ja LIFE näiden lisäksi runsaasti suoliston hoitoa tukevia, fermentoituja kasviuutteita. MikroVedat tukevat myös elimistön luontaista entsyymitoimintaa ja näin ruoansulatuksen taakka helpottuu. Vastustuskykymmekin hyötyy terveestä suolistosta. Tuotetta nautitaan vain vajaa 2 ruokalusikallista päivässä joko aterian yhteydessä tai tyhjään vatsaan.


Toinen joulunajan must-tuote on runsaasti emäksisiä kivennäisaineita sisältävä pH-balance Pascoe. Tämä elimistön liiallisen happamuuden tasapainottaja taipuu moneen tarpeeseen: se auttaa vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja tukee ruoansulatusta toimimaan normaalisti sekä nopeuttaa lihasten palautumista. Ruokailun jälkeistä närästystä voi torjua pureskelemalla pari kolme pH-balance-tablettia heti aterian päälle – tämä on tehokas, nopea ja turvallinen tapa aina tarvittaessa, myös juhlakauden ulkopuolella. pH-balance-jauhetta puolestaan nautitaan teelusikallinen päivittäin tukemaan ruoansulatusta, torjumaan tukkoista ja ähkyisää oloa ja edistämään suoliston normaalia toimintaa. Myös pH-balance sopii käytettäväksi sekä kuureina että pidempään.


Nautitaanhan joulun ajasta täysin rinnoin, herkutellaan huolella ja ihan ilman morkkista?


Keho on varsin viisas ja pyrkii kyllä juhlakauden päätyttyä taas tasapainoon, kunhan sillä on oikeita ravintoaineita käytössään tähän prosessiin. Tuetaan suoliston monimuotoista ja ainutlaatuista mikrobiomia ja liiallisten happojen poistumista, siitä kiittää koko keho ja mieli!

21 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page