TUOTTEET

HCA toimii maahantuojana useille suosituille ja ainutlaatuisille terveystuotteille ja lisäravinteille. HCA maahantuo mm. tehokkaan ph-tasapainoittaja Pascoen, uupumuksen ja väsymyksen ehkäisyyn kehitetyn Target1® sekä vuoden superruokana 2018 palkitun Mikroveda Lifen. Mikroveda Lifeen HCA:lla on yksinoikeus Suomen, Ruotsin ja Viron markkinoille.

HCA on myös kehittänyt ja tuonut markkinoille omia tuotteita, kuten Protector Vitaminin ja PhenoCurin. Tämän lisäksi uusia tuotteita on jatkuvasti kehitteillä. HCA:n vahvuutena on asiakkaiden tarpeiden kuuntelu, terveysalan tuotteiden vankka tuntemus sekä vuosikymmenten kokemus tuotekehittelystä

Yrityksen tuotteita on myynnissä terveystuotekaupoissa ja -osastoilla, mm. Life- ja Aitomyymälöissä, Sokoksella sekä Ruohonjuuressa.

Mikroveda® Life

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria. Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa.

LISÄTIETOA:

Protector Vitamin

Saat ruoasta proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit, mutta miten on vitamiinien, mineraalien ja aminohappojen laita? Nosta vireys- ja energiatasojasi kehoasi suojaavan ja ravitsevan Protector- monivitamiinivalmisteen avulla! Protector Vitamin sisältää mm. C- ja E-vitamiineja, joiden on todettu edistävän immuunijärjestelmän toimintaa ja solujen suojaamista hapetusstressiltä. Protector Vitamin on kehitetty ja pullotettu Suomessa!

LISÄTIETOA:

TARGET 1®

Väsymys johon unikaan ei auta, mutta TARGET 1® auttaa!

TARGET 1®:n sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan.

Venäjänjuuri rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa sekä vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. TARGET 1® ylläpitää normaalia henkistä ja kognitiivista aktiivisuutta. Se myös edistää henkistä ja fyysistä toipumisprosessia. TARGET 1® sisältää venäjänjuurta, kaseiinia, tauriinia ja verkkomeloniuutetta.

LISÄTIETOA:

pH-balance PASCOE®

pH-tasapaino kuuluu ihmiselimistön keskeisiin säätelyjärjestelmiin. Kun pH-tasapainomme on kunnossa, toimii ruoansulatuksemme paremmin ja aineenvaihduntamme tehokkaammin. Elimistön liian hapan pH aiheuttaa mm. väsymystä, vaikeuksia painonhallinnassa, häiriöitä ruoansulatuksessa ja voi tuntua lihaksissa jäykkyytenä ja voimattomuutena.

pH-balance PASCOE® -tuotteet tukevat elimistön pH-tasapainoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, auttavat ruoansulatusta toimimaan normaalisti sekä nopeuttavat lihasten palautumista*.

*Sinkki edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa ja kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

LISÄTIETOA:

ImmuCredit™

Kiire ja stressi laittavat elimistösi immuunispuolustuksen lujille. Myös nauttimasi ravinto ja ravintolisät vaikuttavat sen toimintaan. Usein uusiutuvat flunssat ja tulehduskierteet ovat merkki puolustusmekanismiesi pettämisestä.
ImmuCredit vaikuttaa elimistösi immuunipuolustukseen imeytymällä kehon käytettäväksi suoliston kautta, joten se on erityisen maksaystävällinen. ImmuCredit ei altaissa viljeltynä myöskään sisällä leville tyypillistä jodia. Arthrospira plantesis-levän tarkat kasvatus-, keräys- ja uuttamismenetelmät takaavat ImmuCreditille ominaisen standardoidun biokatiivisuuden.

LISÄTIETOA:

PhenoCur ® - kurkumavalmiste

Helpottaa tehokkaasti ja luonnollisesti epämukavaa oloa ilman haittavaikutuksia.

Päiväannos 2 kapselia sisältää
DL-fenyylialaniinia 200 mg
Boswellia serrata -uutetta 300 mg
Kurkumiiniuutetta 400 mg
Alfalipoiinihappoa 100 mg

LISÄTIETOA:

Heräsikö tuotteista kysymyksiä? Ota yhteyttä!

HCA Health Concept Oy Ltd
Savontie 2
76100
040 511 4385

Toimisto ja asiakaspalvelu avoinna
ma – pe klo 9.00 – 17.00