top of page

Protector Flash

Kopio_ Phenocur seniorimainoskuva (Instagram-postaus (Neliönmuotoinen)).png
PhenoCur uusi.jpg

Helpotusta moneen vaivaan!

PhenoCur® on luonnollinen kurkumiinivalmiste, joka tuo helpotusta monenlaisten vaivojen tuomaan epämukavaan oloon. Tuotteen teho perustuu mm. sen sisältämään, ensiluokkaiseen kurkumiiniin.

Fenyylialaniini – Boswellia serrata – Kurkumiini

  • Luonnollinen kurkumiinivalmiste helpottamaan epämukavaa oloa

  • Helpottamaan kehon hiljaisia tulehduksia

  • Tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  • Nivelten ja lihasten hyvinvoinnille

  • Kuntoilijat ja urheilijat

  • Maksa -ja vatsaystävällisenä sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön


PhenoCur® uutetaan kurkumasta pitkällä prosessilla laboratorioissa, jotta saadaan kurkumasta kurkumiini talteen ja kurkumiinista vielä irti sen vaikuttavia aineita, kurkuminoideja elimistön hyödyksi - Sinun terveytesikin tueksi.

PhenoCur helpottaa oloa tehokkaasti ja luonnollisesti, ilman haittavaikutuksia.

Kurkumiinia on tieteellisesti tutkittu paljon ja tällä hetkellä seuraaville kurkumaa koskeville terveysväittämille haetaan EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) hyväksyntää. Käsittely on vielä kesken.

Boswellia serrata-uutetta saadaan Boswellian pihkasta. Puun pihkahartsia on vuosituhansia käytetty ihon,  hengitysteiden ja nivelten hyvinvoinnin tukemiseen. Erityisesti urheilevien, ikääntyvien, sekä niiden, joiden nivelet rasittuvat, kannattaa kurkumiinin lisäksi kokeilla Boswellia serrata-uutetta.

DL-fenyylialaniini on välttämätön aminohappo. DL-muotoisena fenyylialaniini muodostaa tyrosiinia ja siitä aivojen välittäjäaineita: fenyylietyyliamiinia, L-dopaa, adrenaliinia sekä noradrenaliinia. Fenyylietyyliamiini muuntaa kivuntunnetta.

Päiväannos 2 kapselia sisältää:

DL-fenyylialaniinia 200 mg

Boswellia serrata -uutetta 150 mg

Kurkumiiniuutetta 400 mg

Ainesosat: Kurkumiiniuute (Curcuma longa), kapselin kuori (täyteaine ((hydroksibropyylimetyyliselluloosa)), DL-fenyylialaniini, Boswellia serrata -uute, riisijauho, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa nesteen kera.

Ravintolisä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

50g, 90 kaps

bottom of page