PhenoCur®

Erinomainen kurkumiinivalmiste terveytesi tueksi!

Vuoden 2021 Terveystuote -finalisti! 
PhenoCur tarjoaa luonnollisen keinon vähentää esimerkiksi nivelvaivojen aiheuttamaa epämukavaa oloa.

PhenoCurin vaikuttavat aineet ovat vahva kurkumiiniuute, Boswellia serrata-uute sekä aminohappo DL-fenyylialaniini. 

Kurkumiini yksinään imeytyy varsin hitaasti, ja hyviä hoitotuloksia joudutaankin odottamaan yleensä pitkään. PhenoCurin aineosat toimivat yhteistyössä keskenään, ja tämän vuoksi se vaikuttaa jopa jo muutamassa tunnissa.

PhenoCurilla on myös aineosiensa ansiosta useampia terveysvaikutuksia kuin monella muulla kurkumiinivalmisteella.

Ketkä voivat hyötyä PhenoCurin käytöstä?

Jälleenmyyjät

PhenoCuria myyvät terveyskauppaketjut, hyvinvarustetut apteekit ja muut yksittäiset terveyskaupat. PhenoCuria on saatavilla muun muassa seuraavista liikkeistä. Etsi ketjusi lähin myymälä alla olevista linkeistä tai tilaa tuote verkkokaupasta suoraan kotiisi.

Ravintosisältö

Boswellia serrata-uutetta saadaan Boswellian pihkasta. Puun pihkahartsia on vuosituhansia käytetty ihon,  hengitysteiden ja nivelten hyvinvoinnin tukemiseen. Erityisesti urheilevien, ikääntyvien, sekä niiden, joiden nivelet rasittuvat, kannattaa kurkumiinin lisäksi kokeilla Boswellia serrata-uutetta.  

DL-fenyylialaniini on välttämätön aminohappo. DL-muotoisena fenyylialaniini muodostaa tyrosiinia ja siitä aivojen välittäjäaineita: fenyylietyyliamiinia, L-dopaa, adrenaliinia sekä noradrenaliinia. Fenyylietyyliamiini muuntaa kivuntunnetta.

Päiväannos 2 kapselia sisältää:

Kurkumiiniuutetta 400 mg
Boswellia serrata -uutetta 150 mg
DL-fenyylialaniinia 200 mg