top of page
3.png

HCA Health Concept Oy Ltd yrityksenä

Vuonna 1990 pieksämäkeläinen, terveystuotekauppa Putiikki Sepposen kauppias Sinikka Sepponen, perusti kivijalkakaupan rinnalle terveystuotteita maahantuovan yrityksen Fitline Oy:n. Yrityksen nimi vaihdettiin vuonna 2006 Vitacom Pharmaksi, joka puolestaan myytiin neljä vuotta myöhemmin ruotsalaiselle pörssiyhtiölle Bringwell AB. Tänä päivänä Bringwell on osa Pohjoismaissa toimivaa Midsonaa. 

 

Sinikka Sepponen jatkoi kivijalkakauppiaana ja kaupan rinnalle perustettiin terveystuotteiden tukkuliike HCA Health Concept Oy Ltd, jonka erityisosaamista ovat tieteellisesti tutkitut ja laadukkaista raaka-aineista koostetut terapeuttiset tuotteet.

 

HCA  Health Concept Oy Ltd maahantuo valikoituja ravintolisiä sekä tekee tuotekehitystä rakentaen oman brändinsä PROTECTOR:in alle innovatiivisia ja nopeavaikutteisia, uuden sukupolven terveystuotteita. HCA tekee tiivistä yhteistyötä maailman johtavien asiantuntijoiden, yliopistojen ja laboratorioiden kanssa. Sekä tuotteidemme raaka-aineiden valinta ja jalostaminen terveystuotteeksi, että tuotteiden markkinointi, perustuvat tutkittuun ja dokumentoituun tietoon. Myös kuluttajien tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla.

 

Olemme saaneet olla osaltamme edelläkävijöitä Suomen markkinoilla. Olemme myös olleet mukana kouluttamassa maamme terveystuotealan ammattilaisia. Terveystuotteitamme ovat mm. kehon happamuutta tasapainottava pH-balance PASCOE, monipuolinen sekä suoliston että suun terveyden edistämisen tarkoitettu MIKROVEDA, vahva kurkumiinivalmiste PHENOCUR sekä kaikkiaan seitsemän eri tuotetta sisältävä koostumukseltaan ainutlaatuinen, pureskeltava hedelmäinen FRANK fruities -vitamiinisarja. Premiumlaatuiseen ja nopeavaikutteiseen PROTECTOR-sarjaan kuuluvat taas monivitamiini-mineraalikapseli PROTECTOR Flash, Stress Guard sekä ImmuCredit ja sarja täydentyy yhä.

bottom of page