top of page

Protector Flash

3.png
ProtectorImmuCredit_pakkaus_77x22x105mm_1221-01 (kopio).jpg

Aktivoi elimistösi puolustusjärjestelmä luonnon voimin

Elämme bakteerien, virusten ja muiden taudinaiheuttajien keskellä, jotka haastavat joka päivä immuunipuolustustamme. Sen on toimittava, jotta pysymme terveinä ja hyväkuntoisina. Myös kiire, stressi, pitkäaikaissairaudet ja ravintoaineiden puutostilat voivat heikentää kehomme normaalia puolustuskykyä.

 

ImmuCredit (Immulina), on Mississipin Yliopiston ja Johns Hopkinsin Yliopiston tutkijaryhmien kehittämä, tutkittu ja patentoitu makeanveden altaissa kasvatetusta spirulinaleviin luettavasta Arthrospira platensis -levästä valmistettu ravintolisä. Uuttamismenetelmänsä ansiosta ImmuCredit on erinomainen tukituote immuniteetille, jonka on tutkittu olevan vaikutuksiltaan jopa 40 kertaa tehokkaampi kuin auringonhattu-uutteen (Planta Medica, Pugh et al, 2001 67 (8):737-754).

ImmuCredit – tämä luonnollinen elimistön vahvistaja, tukee elimistöämme monipuolisesti esimerkiksi flunssakautena ja muutenkin, jos kehoamme koetellaan. Se saattaa myös lyhentää infektioiden kestoa sekä vähentää nivelten rasitusoireita ja nivelkipuja.

ImmuCredit on ajankohtainen terveyden tukituote käytettäväksi infektio- ja allergia-aikoihin sekä suojatuotteena esimerkiksi matkustaessa, jolloin altistumme vieraille bakteerikannoille. Muina käyttäjäryhminä mainittakoon atoopikot, vatsaongelmaiset, etenkin ärtyvästä suolesta tai suoliston todetuista tulehduksista kärsivät. ImmuCredit vaikuttaa suoliston kautta. Se ei sisällä jodia. Levän kasvatus-, keräys- ja uuttamismenetelmät takaavat ImmuCreditille standardoidun bioaktivisuuden. Päiväannos on kaksi kapselia.

Kehomme korjaa aktiivisesti itseään koko ajan, kunhan sille tarjotaan riittävästi kuormitusta, palauttavaa lepoa, sopivasti virikkeitä ja tarpeeksi laadukasta ravintoa. Terveyskauppasi henkilökunta opastaa mielellään tilanteeseen ja tarpeisiisi sopivan täsmätuotteen valinnassa. Ollaan iskussa!

Ainesosat:

Standardoitu spirulinauute (Arthrospira platensis), riisijauho, kapselin kuori: kiinteyttämisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

 

Käyttöohje: 2 kapselia vuorokaudessa nesteen kera.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja.

bottom of page