top of page

Protector Flash

NordicPine somekuvat 2.png
ProtectorArticPine_77x22x105mm_print_0922[86] (kopio).png

Sydämen ja koko kehon hyvinvointiin

Vihreää kultaa puhtaista suomalaisista luomumetsistä
sydämen ja koko kehon hyvinvointiin.

PROTECTOR® Flash, ImmuCredit ja Stressguard saavat perheeseen uuden upean jäsenen – PROTECTOR® NordicPinen, joka edustaa kansainvälisestä nimestään huolimatta arvostettua kotimaista puhtautta, laatua ja osaamista parhaimmillaan.

PROTECTOR® NordicPine on sananmukaisesti vihreää kultaa kaikille soluille ja koko kehon terveydelle -tuotteen patentoitu raaka-aine Fenoprolic® on puhtaista, suomalaisista luomumetsistä kerätty, runsaasti bioflavonoideja sisältävä 100% männynkuori. Kapseli ei sisällä lainkaan lisä-, apu- tai säilöntäaineita, joten se on täydellinen valinta herkälle ja kriittisellekin kuluttajalle.

Vahvana antioksidanttina ja anti-inflammatoristen vaikutustensa ansiosta PROTECTOR® NordicPine auttaa torjumaan elimistön vanhenemista ja rappeutumista. Tuotteen proantosyaanit suojaavat kehoa ja tuovat elinvoimaa sekä torjuvat hiljaisen tulehduksen kytemistä elimistössä. PROTECTOR® NordicPinella on runsaasti terveysvaikutuksia etenkin sydämelle ja verisuonistolle. Lisäksi se tukee kollageenin muodostumista ja näin ihon pysymistä kimmoisana ja nuorekkaana.

Nordic Pine sopii niin kuuri- kuin pidempiaikaiseenkin käyttöön. Kuuriluonteisesti sitä kannattaa kokeilla helpottamaan oloa etenkin siitepölyajan lähestyessä ja sen aikana sekä tyypillisinä infektiokausina.

 

Ainesosat:

Suomalainen luomulaatuinen männynkuoriuute Fenoprolic® 70 (Pinus sylvestris), acerolakirsikkauute (Malpighia emarginata), kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Ravintolisä.

Annostus:
1 kapseli vuorokaudessa nesteen kera (esim. lasillinen vettä). Säilytetään kuivassa paikassa, alkuperäispakkauksessa, suojassa valolta.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

15 g, 30 kaps

bottom of page