top of page

pH:n rooli painonhallinnassa

Ylipaino rasittaa koko kehoa ja olo tuntuu turvonneelta ja tukkoiselta. Stressi, vääränlainen ruokavalio ja liikunnan puute kerryttävät kehoon happamia kuona-aineita ja paino saattaa alkaa kohota. Insuliinin eritys voi häiriintyä, samoin haiman kyky tuottaa entsyymejä heikentyy. Muutosta painonhallinnan ongelmiin toivova asiakas on jo usein tehnyt muutoksia ruokavalioonsa ja tiedostaa myös liikunnan merkityksen painonhallinnassa. Silti toivotaan lisäboostia ylikilojen pudottamiseen. Liiallisen happamuuden hoito voi auttaa.pH-balance Pascoe vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä happamista kuona-aineista. Usein hidastunut vatsan toiminta palautuu normaaliksi ja nestekiertokin tehostuu. Liikkuminen tuntuu mielekkäämmältä ja jaksaminen paranee olon kevetessä. Yöunen laatukin kohenee, kun päivisin jaksaa harrastaa.

Kun uni on laadukasta, ja sitä on riittävästi, turha napostelu vähenee ja ravinnon laatu paranee: Väsynyt mieli ja keho eivät huuda enää huonoja rasvoja, sokeria eikä muita nopean hiilihydraatin lähteitä. Heilahdellut verensokerikin tasoittuu ja ”sokeripiikit” katoavat.


Uni vaikuttaa syömistä säätelevien hormonien toimintaan. Univajeessa kylläisyyden tunteeseen vaikuttavan leptiinin pitoisuus laskee ja nälkää signaloivan greliinin pitoisuus puolestaan kohoaa. Kun nukumme riittävästi, nämä hormonit säilyvät tasapainossa ja ruokailu pysyy hyvin hallinnassa. 

Moni laihduttaja kokeekin, että kehon happo-emästasapainon tukeminen emäksisiä kivennäisaineita sisältävällä pH-balance Pascoella tukee vatsan ja suoliston normaalia toimintaa ja helpottaa painonhallintaa. pH-balancea voi nauttia tehokuurin aina tarvittaessa, ja tuote sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

28 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page