top of page

Pitkää ikää polyfenoleilla

Nimi "polyfenolit" on laaja termi monille erilaisille terveyttä edistäville yhdisteille. Näihin kuuluvat mm. flavonit, antosyaanit, katekiinit, kurkuminoidit ja fenolihapot. Polyfenolit ovat luonnollisia yhdisteitä, jotka antavat hedelmille, vihanneksille, juurakoille, juurille ja kukkiville yrteille värin ja suojaavat niitä bakteereilta, hyönteisvaurioilta, oksidatiiviselta stressiltä ja muilta uhilta.

Ihmisten ruokavaliossa polyfenolit toimivat anti-inflammatoreina, immuunivastetta vahvistavina ja DNA-suojaavina aineina – vain muutamia niiden ominaisuuksia mainitakseni. Ihannetapauksessamme ruokavaliossamme olisi paljon polyfenoleja jokaisen aterian yhteydessä. Asiantuntijat arvioivat, että tarvitsemme vähintään 1000 mg polyfenoleja ruokavaliossamme joka päivä optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Se on melko paljon, ottaen huomioon että tarvitsisit joko 5 kulhollista mustikoita, 6 omenaa tai 14 annosta pinaattisalaattia määrän saavuttamiseksi.Polyfenolit ovat täydellinen terveysvakuutus

Polyfenolien lisääminen ruokavalioon tuo nopeasti esiin niiden suotuisat vaikutukset:

  • fyysinen elinvoima ja kestävyys lisääntyvät

  • henkinen keskittyminen paranee

  • immuunipuolustus vahvistuu

Polyfenoleilla on myös suuri vaikutus sydän- ja verisuoniterveyteen. Standardisoidun polyfenolin lisääminen päivittäiseen ruokavalioon onkin yksi parhaista luonnonvakuutuksista, johon voit sijoittaa.

PROTECTOR® NordicPine sisältää sertifioitua ja patentoitua ja luomulaatuista männynkuoriuutetta Fenoprolic 70. Yksi kapseli päivässä riittää ja on vihreää kultaa koko terveydellesi. Tuotteen löydät lähimmästä terveyskaupastasi mm. Sokos ja Terveysputiikki.

Comments


bottom of page