top of page

Happamuus näkyy ulospäin, myös ihossa

Iho on suurin erityselimemme, joka on myös varsin tulehdusaltis. Kehon liiallinen happamuus paitsi alentaa immuunipuolustusta ja verenkierron tehoa, myös heikentää ihon tukirakenteita, kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Tämän seurauksena iho menettää kimmoisuuttaan ja näyttää harmaalta ja samealta .


Ihon alla oleva rasvakerros on jakaantunut sidekudosseinämäisiin lokeroihin. Kun seinämät vetäytyvät lähemmäs toisiaan, rasva puristuu ihon pintaa kohden ja ihon pinta muuttuu muhkuraiseksi. Verisuonisto puristuu kasaan, verenkierto heikkenee ja lymfanestekierto estyy. Aineenvaihdunnassa syntyneet kuona-aineet eivät pääse poistumaan sidekudoksesta, johon ne ovat varastoituneet.

Perimän, hormonitoiminnan, ikääntymisen ja elintapojen lisäksi myös kudosten liiallinen happamuus vaikuttaa selluliitin muodostumiseen. Selluliitti on merkki soluaineenvaihdunnan ja sidekudoksen huonosta toiminnasta, ja tähän voimme vaikuttaa vähentämällä liiallista happamuutta emäsvoittoisella ruokavaliolla sekä emäksisiä kivennäisaineita sisältävällä pH-balance Pascoella. Happamuuden vähenemisen myötä sidekudosseinäiset lokerot hajoavat ja rasvasolut pääsevät puristuksesta. Lipolyysi auttaa polttamaan kudokseen varastoituneita rasvoja, ja luonnollinen rasva-aineenvaihdunta tehostuu. pH:n tasapainottuessa kuona-aineiden ja rasvojen poistuminen siis nopeutuu ja ihon rakenne paranee.Suosittelemme pH-balance Pascoeta ihonhoidon tueksi ja selluliittia vastaan! Happamuuden hoito tekee hyvää verenkierrolle, jolloin kudosten hapen- ja ravinnonsaanti paranee. Myös ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden kunto elpyy ja ihon rakenne näyttää terveemmältä ja kauniimmalta.


Tuotteen löydät hyvinvarustetuista terveyskaupoista kautta maan.

16 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

luusto

Comentários


bottom of page